O nama - ISTORIJA

Preduzeće AGROFEROCOOP je počelo svoj rad kao mašinska radionica FEROCOOP 1987. godine. U periodu nastanka osnovni proizvodni program su sačinjavali hidraulični cilindri za mašine unutrašnjeg transporta i poljoprivredne mašine.
Početkom devedesetih godina prošlog veka firma je prerasla iz mašinske radionice do preduzeća pod nazivom FEROCOOP COMMERCE D.O.O. Osvajani su novi proizvodni programi (paletni viljuškari i teretni liftovi).
U početnim godinama ovoga veka asortiman je proširen programaom poljoprivredne mehanizacije.
Početkom 2011. godine firma je promenila naziv u AGROFEROCOOP DOO.

O nama - SADAŠNJOST

Trenutni proizvodni program je u najvećoj meri usmeren na proizvodnju vučenih i nošenih tanjirača, setvospremača i hidrauličnih utovarivača. Pored toga radimo i serijsku i pojedinačnu prizvodnju hidrauličnih cilindara kao i njihovu reparaciju.

Osim snabdevanja domaćeg tržišta poljoprivrednom mehanizacijom dobar deo naše proizvodnje plasiramo i na tržište zemalja u okruženju.

Značajan deo prodajnog asortimana zauzima i poljoprivredna mehanizacija iz uvoza (traktori KUBOTA, prskalice LEŠKO, rasipači mineralnog đubriva MEGAMETAL, plugovi VOGEL & NOOT…).

O nama - SMERNICE ZA USPEŠNIJU BUDUĆNOST

Veliku pažnju posvećujemo marketingu firme. Prisutni smo na većini domaćih i međunaronih sajmovima kao izlagači. Direktna prodaja i kontakt sa korisnicima naših proizvoda su u velikoj meri unapređeni našim prisustvom na velikom broju vašara u zemlji.
Organizujemo promocije na kojima potencijalni kupci, ali i korisnici naših proizvoda, mogu dobiti precizne i opsežne informacije o svemu vezanom za naš prodajni asortiman.
U narednim godinama naš imperativ je povećanje obima proizvodnje i osvajanje novih proizvoda i tehnologija uz zadržavanje visokog nivoa kvaliteta proizvoda i usluga.

Dugogodišnje iskustvo, stalno ispitivanje tržišta, praćenje zahteva korisnika i konstantno usavršavanje su garant kvaliteta naših proizvoda i osnovni temelji našeg poslovanja.

Budite i Vi deo našeg razvoja jer imamo sluha za Vaše sugestije i savete. Zajedno do kvalitenije obrade zemljišta i zaštite useva.

.